Like ons op facebook

Dierengeluiden

dierengeluiden luisteren

Dierengeluiden. Weet jij welke geluiden de dieren van de boerderij maken ?

Luister naar de dierengeluiden en klik dan het dier aan waarbij dat geluid hoort. Je weet dan meteen of je het juiste dier hebt aangeklikt.

Prenten jigsaw legpuzzels

meer legpuzzels dieren meer legpuzzels cartoons

Boerderijdieren jigsaw legpuzzels

koe boerderij peuters kleuters boerderij peuters kleuters geit geiten boerderij peuters kleuters schaap schapen lammetjes

Koe

Geiten

Schapen

koe boerderij peuters kleuters boerderij peuters kleuters geit geiten boerderij peuters kleuters schaap schapen lammetjes

Paard

kip en kuikens

Varken

meer legpuzzels dieren meer legpuzzels cartoons

BibaBoerderij

Biba Boerderij

Bibaboerderij

Op de gezelligste boerderij van de hele wereld gebeurt er elke dag wel iets grappigs. Kleurplaten en spelletjes.

Dotje het varkentje

Dotje

Dotje

Is een lief klein varkentje en heeft het druk met allerlei educatieve spelletjes zoals kleuren online, zoek de verschillen, doolhof, Dotje aankleden, geheugenspelletje en puzzeltjes.

Geheugenspelletjes boerderij - printen en knippen

boerderij plaatjes

Geheugenkaarten, om te printen en te knippen, van hele leuke plaatjes met boerderijdieren, gemaakt door Belinda Mooney.

printpagina 1 printpagina 2 printpagina 3

Kleuren online - dieren op de boerderij

Online kleuren

Online kleuren

Geef de dieren een mooi kleurtje wat bij ze past. Als je het niet goed gedaan hebt of je vindt het niet mooi, dan kun je het opnieuw proberen, zo vaak als je wilt.

Vakanties met kinderen

Kindervakanties

Kindervakanties

Op deze pagina vindt u een grote keuze aan vakanties die speciaal afgestemd zijn op gezinnen met kinderen van korte uitstapjes tot verre reizen.

Voordeel op kinderbedden

kleurplaten en werkbladen

kleurplaat koe kleurplaat schaap kip en kuikens kleurplaat Paarden kleurplaat Geit kleurplaat kleurplaat Haan Klik hier voor meer kleurplaten en werkbladen.

Kinderkleding online

Kleding voor kinderen.

De leukste kinderkleding online, grote keus in kleding en schoenen online voor uw dreumes, peuter en kleuter. Let u ook op de aanbiedingen.

Overzicht van peuterspelletjes.net en kleuterspelletjes.net

Site info

Op deze pagina kunt u uw kind op een educatieve manier kennis laten maken met de dieren op de boerderij, het leren herkennen van dierengeluiden van bepaalde dieren met leuke illustraties is erg aantrekkelijk voor een kind, legpuzzels van 6 stukjes, goed voor het leren om met de pc-muis om te gaan en goed voor de motoriek, geheugenspelletjes met plaatjes van boerderijdieren om te printen en uit te knippen. U kunt met het online kleuren uw kind vertellen welke kleuren bij deze dieren horen en ondertussen bijv. vertellen over een bepaald dier. Hier leert het kind spelenderwijs de dieren van de boerenbedrijf te kennen.